Te koop: Verhage Zuidplein

Home Te koop: Verhage Zuidplein
VERHAGE GEENKIPBURGER LIGGEND SFEER WEB

Te koop: Verhage Zuidplein

Interesse? Neem dan contact op met onze formulecoach Harmen!

Voor onze moderne store in winkelcentrum Zuidplein te Rotterdam zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven franchise-ondernemer. De vestiging ligt centraal in het overdekte, zeer drukbezochte winkelcentrum en beschikt naast een ruime counter voor directe verkoop ook over een sfeervol restaurant met modern interieur. De keuken is slim ingericht waardoor met weinig personeel de gasten uitstekend te bedienen zijn.

De ligging van dit horecabedrijf is uitstekend te noemen, centraal en tussen diverse andere bekende winkelketens. Daarnaast is het winkelcentrum uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer en zijn er ruime (betaalde) parkeermogelijkheden.

Voor de juiste kandidaat zijn er ruime mogelijkheden en is er de bereidwilligheid om een deel van de overnamesom te financieren, wanneer er niet voldoende eigen vermogen beschikbaar is. Het belangrijkste is een gezonde dosis drive, passie en ondernemerschap.

Wie is Verhage?

Verhage is een franchiseformule, wat betekent dat alle stores worden geëxploiteerd door zelfstandig ondernemers ofwel franchisenemers. In ruil voor een maandelijkse vaste franchise fee krijgen zij de beschikking over de naam, expertise, ervaring en knowhow van de Verhage Horeca Groep.

Bij Verhage bieden we volledige ondersteuning bij alle uitdagingen die op je pad (kunnen) komen, zodat jij je puur kan richten op de ontwikkeling van jouw zaak, jouw personeel en jezelf. Dit betreft onder andere marketing en communicatie, personeelsbeleid, inkoop, opleidingen, boekhouding en financiën.

Inmiddels bestaat Verhage uit een team van ruim 44 franchisenemers en meer dan 900 medewerkers. De organisatie wordt door maar liefst 44 stores vertegenwoordigd in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Zeeland, Utrecht en Brabant. De winkels worden bevoorraad door onze eigen groothandel: Verhage Foodservice.