Onze missie

Home Onze missie
VERHAGE GEENKIPBURGER LIGGEND SFEER WEB

Wij creëren verbinding en mooie momenten in de lokale samenleving met laagdrempelige, efficiënte en verantwoorde horeca waarin iedereen zich thuis voelt.

Horeca is steeds belangrijker in onze samenleving. Gingen we vroeger een paar keer per jaar uit eten, voor veel mensen is dat inmiddels een paar keer per week. We brengen meer tijd en meer momenten door in de horeca om te ontmoeten, te genieten, te verbinden en te werken. We laten ook maaltijden bezorgen om in het comfort van de eigen omgeving te genieten van lekker eten en drinken.​ ​

De maatschappelijke rol van de horeca groeit. Mensen zijn weer en meer op zoek naar verbinding doordat de wereld globaler en daarmee anoniemer en individualistischer wordt. De horeca kan lokaal verbinding en ontwikkeling realiseren door deze bewust te stimuleren met en tussen haar gasten, de buurt en de medewerkers.

De horeca blijft de plek waar we onze zintuigen willen prikkelen. Een persoonlijke en unieke ervaring is hiervoor cruciaal. De medewerkers, de gasten zelf, het eten en drinken en de omgeving spelen hier een belangrijke rol in. Het genieten van lekker eten gaat hand in hand met meer aandacht voor verantwoorde voeding, allergieën en dieetwensen.

Technologische ontwikkelingen worden ingezet om efficiëntie in de ondersteunende processen te realiseren. Hiermee worden gasten ontzorgd en hebben medewerkers meer ruimte voor gastcontact. In de toekomst zorgt de lokale horeca er als geen ander voor dat mensen kunnen verbinden, ontmoeten, genieten, werken en ontwikkelen.