Franchise

Home Franchise
VERHAGE GEENKIPBURGER LIGGEND SFEER WEB

Actuele kansen binnen Verhage

Word jij een Verhage ondernemer?

Voor velen is het een levenslange droom, maar blijft het bij levenslang dromen; voor jezelf beginnen. Het starten van een eigen onderneming lijkt vaak een sprong in het diepe. Maar die sprong hoef je niet alleen te maken.

Verhage is een franchiseformule met ruim 50 jaar aan historie. Oprichters Joop en Pim Verhage maken weliswaar geen deel meer uit van de organisatie, nog steeds zijn we een écht familiebedrijf; informeel, laagdrempelig en altijd met het vizier op de lange termijn. Hoewel een gezonde omzet niet onbelangrijk is geloven we heilig in het bieden van kansen en opleiden van onze mensen. Niet voor niets is ruim de helft van onze huidige ondernemers ooit begonnen als medewerker — net als alle directieleden van de Verhage Horeca Groep.

Verhage is een franchiseformule, wat betekent dat alle stores worden geëxploiteerd door zelfstandig ondernemers ofwel franchisenemers. In ruil voor een maandelijkse franchisefee krijgen zij de beschikking over de naam, expertise, ervaring en knowhow van de Verhage Horeca Groep.

Bij Verhage bieden we volledige ondersteuning bij alle uitdagingen die op je pad (kunnen) komen, zodat jij je puur kan richten op de ontwikkeling van jouw zaak, jouw personeel en jezelf. Dit betreft onder andere marketing en communicatie, personeelsbeleid, inkoop, opleidingen, boekhouding en financiën.

Onze organisatie is volop in ontwikkeling en dus liggen de kansen voor het oprapen voor enthousiaste (aspirant) ondernemers. Bovenaan deze pagina tref je hiervan een overzicht aan. Omdat we liever kijken naar mogelijkheden dan uitdagingen is een vrijblijvend gesprek altijd de moeite waard. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking contact op met onze formulecoach Harmen!

Meer informatie ontvangen?

Vul dit formulier in en ontvang per e-mail meer informatie over ondernemen bij Verhage.